Νάουσα - Ένα από τα πιο όμορφα μέρη στην Πάρο

Νάουσα
'Greek fishing village in Paros Naousa Greece' - Πάρος
'Greek fishing village in Paros Naousa Greece' imagIN.gr photography / Shutterstock

Στο παραθαλάσσιο χωριό της Νάουσας, μερικά χιλιόμετρα βόρεια της Παροικιάς, συγκεντρώνεται μεγάλο μέρος της τουριστικής κίνησης του νησιού διατηρώντας ωστόσο το τοπικό της χρώμα.

Τον επισκέπτη, στην είσοδο του χωριού, τον υποδέχεται το καθολικό του 17ου αι. της Μονής του Αγίου Αθανασίου, ένα ιδιαίτερο κτίσμα απ' το οποίο πέρασαν καθολικοί και ορθόδοξοι, ωστόσο το πιο εντυπωσιακό μέρος της είναι το γραφικό παλιό λιμανάκι της με τα πολύχρωμα καΐκια των ντόπιων και τα μισοβυθισμένα ερείπια του βενετσιάνικου κάστρου της Νάουσας, κάτι που δημιουργεί μια ευχάριστη και ξεχωριστή είκονα.

Στο λιμανάκι αυτό συγκεντρώνεται η νυχτερινή ζωή της κοσμοπολίτικης Νάουσας, καθώς οι αποθήκες των ψαράδων έχουν μετατραπεί σε ουζερί και μπαράκια.

Για να βρείτε το ιδανικό ξενοδοχείο στη Νάουσα και σε ολόκληρο τον κόσμο, φτιάξαμε την Travelmyth, την προχωρημένη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων με την ευρύτερη επιλογή φίλτρων σχετικά με κατηγορίες ξενοδοχείων. Τόσο για απλές αναζητήσεις όπως για ξενοδοχεία στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο όσο και για πιο σύνθετες με κατηγορίες όπως για ξενοδοχεία κοντά σε αμπελώνα στην Αλσατία, η Travelmyth θα σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα ξενοδοχεία που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας.
Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα στη Νάουσα